26-29/6 - Έδρα Jean Monnet της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. «Προστασία των Κοινωνικών Δικαιωμάτων στην ΕΕ και Συγκριτικοί Νομικοί Πολιτισμοί», Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου: τετραήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο

Η έδρα Jean Monnet της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. «Προστασία των Κοινωνικών Δικαιωμάτων στην ΕΕ και Συγκριτικοί Νομικοί Πολιτισμοί», σε συνεργασία με το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, σας προσκαλούν στο τετραήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί από τις 26 έως και τις 29 Ιουνίου 2018 με θέμα:

 

"Σύγχρονα θέματα ευρωπαϊκού εργατικού δικαίου"


Πατήστε εδώ για το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου

 

Ειδικότερα, πρόκειται για κλειστό workshop με έως 25 συμμετέχοντες/ουσες και πρακτικό προσανατολισμό, που απευθύνεται πρωτίστως σε νομικούς της πράξης (δικηγόρους, δικαστές κλπ).

Θα συζητηθούν πρακτικά ζητήματα επιλεγμένων θεματικών ενοτήτων ευρωπαϊκού εργατικού δικαίου που παρουσιάζουν έντονη νομολογιακή επεξεργασία κατά τα τελευταία έτη.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Χώρος διεξαγωγής του συνεδρίου:

Αμφιθέατρο Δημητρίου Ευρυγένη στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, οδός Ικάρων 1, Φοίνικας Καλαμαριάς, ακριβώς δίπλα στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (πρόσβαση με τις γραμμές 5Α και 5 του ΟΑΣΘ).

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης κατόπιν παρακολούθησης όλων των εργασιών του σεμιναρίου.

 

Δηλώσεις συμμετοχής:

Στο e-mail: kdeod@cieel.gr


<< επιστροφή

Σύνθετη αναζήτηση
Προσφορές

Εγγραφή στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης
Καλάθι αγορών
Η βιβλιοθήκη μου

iPhone Apps
Σάκκουλα Α.Ε. Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι Υπολογισμός Τόκων - iOS App
Ακολουθήστε μας στο Twitter Ακολουθήστε μας στο Facebook