ΙSO 9001:2008 - Ισολογισμοί

 

ISO 9001Με γνώμονα την πάγια πολιτική των Εκδόσεων Σάκκουλα Α.Ε. για τη διατήρηση υψηλών προδιαγραφών που διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και την παροχή άριστων υπηρεσιών, οι Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε. αποδεικνύουν έμπρακτα αυτή τους τη δέσμευση με την επιτυχή τους πιστοποίηση κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 από τη «LLOYD’ ( Lloyd’ s Register of Shipping and Industrial Services) με πεδίο εφαρμογής το σχεδιασμό, την παραγωγή και διάθεση νομικών, φορολογικών και οικονομικών βιβλίων, περιοδικών, CD- ROM και βάσεων δεδομένων.

 

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, έχει ωφελήσει ουσιαστικά τις εσωτερικές λειτουργίες της Εταιρίας και έχει αυξήσει την απόδοσή της. Η οργανωτική δομή, ο πιστοποιημένος πλέον αποτελεσματικός σχεδιασμός, η σχολαστική επιλογή προμηθευτών και συνεργατών, η συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων της εταιρίας σε νέες τεχνολογίες και μεθόδους, τα πολλαπλά στάδια ελέγχου κατά τη διαδικασία παραγωγής αλλά και διάθεσης των προϊόντων, διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την αξιοπιστία των Εκδόσεων Σάκκουλα στον ευαίσθητο τομέα των νομικών και φορολογικών πληροφοριών που ενσωματώνονται στα προϊόντα της..

 

Οι Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρία του κλάδου της που εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2008.

 

 

 

 

Ισολογισμοί

 

2012

2013

2014

 
Σύνθετη αναζήτηση
Προσφορές

Εγγραφή στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης
Καλάθι αγορών
Η βιβλιοθήκη μου

iPhone Apps
Σάκκουλα Α.Ε. Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι Υπολογισμός Τόκων - iOS App
Ακολουθήστε μας στο Twitter Ακολουθήστε μας στο Facebook